Pikkuinen Milli

Vähäiselle on jäänyt kirjoittelu tänä talvena. Mutta olemassa edelleen ollaan. Kaikki elukat (ja ihmisetkin) ovat entisellään ja voivat hyvin. Yksi uusi tulokaskin on joukkoon saatu. Uuden vuoden aattona luoksemme nimittäin muutti pikkuinen maine coon -tyttö Milli, Kasmasiinin Desiree. Kissa tuli Terttu Juvosen ja Harri Uituksen Kasmasiinin kissalasta Valkeakoskelta.

Milli on kotiutunut hyvin vaikka koirat aluksi hieman pelottivat. Ne kun tahtoivat niin kovasti tehdä tuttavuutta uuden ihanan tulokkaan kanssa. Muutaman päivän Milli tarkkaili tilannetta yläkerran rapusta portin takaa, jossa ymmärsi saavansa olla rauhassa koirilta. Kun ajatustyö oli tehty, kissa ilmeisesti totesi koirien olevan ihan ok kamuja ja uteliaisuus voitti. Nyt reilun parin kuukauden jälkeen pentu ei enää pelkää koiria ollenkaan. Tipsuilta saa välillä märkiä pusuja kuonolle ja korviin, mutta ne Milli ottaa tyytyväisenä vastaan.

Koirille piti näyttää miten iso Milli on!
Kissoista Cibe otti heti alusta alkaen pikkuisen kaverikseen. Se tuli aina paikalle kun pentu maukaisi. Leijona yritti pelata pennulla pentupalloa ja oli hieman hölmistynyt kun mamma kielsi. Parin viikon jälkeen yhteinen sävel löytyi ja nyt tämä kaksikko on aivan loistavia leikkikavereita. Milli alkaa oleen jo Leijonan kokoinen, joten painimatsit ovat vielä varsin tasapuolisia. Leijona myös mielellään nukkuu Millin vieressä ja käy sitä pesemässä. Hani sitävastoin ei tahdo käsittää miten mamma on ottanut hänen valtakuntaansa moisen leikkisän ipanan. Milli tuntuu viisveisaavan Hanin suhinoista ja kehoituksista lopettaa moinen lapsellinen riekkuminen. Ei Hanikaan Millin päälle käy, mutta komentaa jos leikki käy sen mielestä liian villiksi. On nämä persoonia.

2010-luvun kissana Milli pelaa tabletilla.
Millin kanssa olisi tarkoitus käydä näyttelyissä ja sille on suunnitteilla siitosnaaraan tulevaisuus. Tänään neiti on ollut ensimmäisessä näyttelyssään Jyväskylässä Tertun kanssa. EX1 taskussa tyttö on tulossa takaisin kotiin. Itse en reissuun lähtenyt, sillä Hipsulla alkaa raskaus olla synnytystä vaille valmis juuri tällä hetkellä. :)

Milli on meillä sijoituksessa ja mikäli taivaankappaleet osuvat kohdilleen, sillä saattaa olla vielä tulevaisuutta edessä tuolla saralla jatkossakin uuden kissalan kantanaaraana. Mene ja tiedä, aika sen näyttää. =)

Kiitos Terttu ja Harri kun uskoitte tämän ihanaisen pikkuisen meidän hoitoomme!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä